X Japan spelar på Lollapalooza festivalen.

Japp, enligt Anime news network så har X Japan's trummis och bandledare Yoshiki avslöjat på Grammy Award's röda matta på söndagen den 31 Januari att X Japan ska spela på "Lollapalooza music festival" i Chicago från 6 Augusti till 8 Augusti. Bandet fick ett erbjudande att spela på festivalens stora scen i Grant Park, fast den officiella detaljerade informationen kommer att annonseras offentligt senare. X Japan blir då det första japanska bandet att få uppträda på festivalens stora scen.
X Japan har också filmat 4 nya musikvideos till låtarna "Rusty nail", "Endless rain", "I.V" och "Jade" den 9 Januari på gatorna i centrala Los Angeles och Hollywood, Kalifornien.

Här är några bilder från filmningen till en av musivideorna:







Sorry >w<

Asså, har haft lite mkt o göra med skolan o så, o har då varit lite inaktiv... Men alltså, har upptäckt att det nt finns så mkt att skriva om hide så istället blir det här en X Japan blogg men den kmr fortf heta Lemoned till hides minne ^^ Så blir det! Men självklart om det kmr nyheter om hide stuffs så skriver jag ju det självklart här också!

RSS 2.0