Mexico has been X:ed, S.A Tour is over.

Nu har Mexico äntligen blivit X:ed, som de faktiskt blev i förrgår, och därmed var det slut på denna turnén. Hela turnén var ju i stort sett helt fantastisk även fast en del problem uppstod, som att någon hade slitit av Yoshiki lite hår på konserten i Chile och att någon stulit hans nackskydd på konserten i Brasilien. En del personer verkar visst inte ha någon respekt. Men annars gick ju allt bra ^^

Här kommer härliga bilder från konserten i Mexico, Enjoy!:













Den andra bilden efter den första har Sugizo tagit. Fler av de andra bilderna finns här

Snart börjar Asien Turnén, var beredda!

WE ARE X!




Peru has been X:ed!

X Japan åker vidare från Lima, Peru till Mexico City, Mexico. Yoshiki twittrade precis att han är på Mexico City's flyplats redan nu och att många fans väntar! Detta blir också deras sista stopp i den Sydamerikanska Turnén. Vad fort det gick, eller hur?
Nu önskar vi X Japan ett riktigt lycka till och att det blir ett fantastiskt avslut på denna turné :).

Här kommer en bild på fansen i Peru från våran bästa fotograf, Sugizo!:



Nån som ser LUNA SEA bannern förresten? ;D haha. Lite random, eller inte?

WE ARE X!

Argentina has been X:ed!

X Japan's konsert i Argentina är avklarad! Nu bär det av till Lima, Peru för bandet och Yoshiki skrev i Twitter för ungefär tre timmar sen att dom redan lämnat Buenos Aires, huvudstaden i Argentina :). Även denna konsert kommer nog bli fantastisk, för både X Japan och fansen i Peru!
Good luck X Japan!

Här kommer en fin bild från konserten i Argentina, Enjoy:



Denna bild är tagen av en person i publiken. Bilden kan ni hitta här

Detta var setlisten i Argentina:

1. Jade
2. Rusty Nail
3. Silent Jealousy
4. Drain
~YOSHIKI & SUGIZO SOLO~
5. Kurenai
6. Born to Be Free
7. I.V
8. X

ENCORE

9. Endless Rain
10. Art of Life

~FOREVER LOVE ACCOUSTIC~

WE ARE X!

Brazil has been X:ed!

Ops lite dålig updatering men det fixar vi xD. I förrgår satte X Japan sitt andra stopp i Brasilien och nu har alltså Brasilien blivit X:ed. Härligt! Och även denna konsert verkar ha gått galant! Enligt Yoshiki's twitter så har X Japan redan landat i Buenos Aires, Argentina för sin tredje konsert!
Vi önskar även den här gången lycka till till X Japan!

Lite bilder från Brasilien konserten kommer här:








Den sista bilden är från Sugizo's twitter och dom andra från Yoshiki's ^^.

WE ARE X!

Chile has been X:ed!

Nu har Chile fått känna på hur det är att bli X:ed xD. Enligt Yoshiki så verkar konserten ha varit helt fantastisk! Men det är ju förståeligt :3. Nu, enligt Yoshiki's twitter, så är han och de andra i X Japan redan i Brasilien och förbereder sig för konserten där imorgon. Vi önskar dom lycka till!

Här är två bilder från Chile konserten som Yoshiki gav ut:





WE ARE X!

X Japan's South America Tour närmar sig!

Skolan tar upp ganska mycket tid för mig men jag gör mitt bästa xD.
Aja, om en dag startar X Japan upp sin South America Tour i Santiago, Chile och det börjar verkligen dra ihop sig. Yoshiki twittrar ganska mycket om turnén just nu så passa på att kolla in hans Twitter då och då xD.

Sen kan jag passa på att nämna att X Japan faktiskt hade en hemlig spelning den 27 augusti. Tja, det var ett evenemang av A-nation och de uppträdde på Ajinomoto Stadium i Tokyo tillsammans med många fler artister där.

Det kom ganska hastigt men det var för att samla in mer pengar till de drabbade av Tohoku katastrofen. Så alla pengar gick till välgörenhet. Mycket fint säger jag :).

WE ARE X!

RSS 2.0